Summa sidvisningar

torsdag 27 februari 2014

Reflektioner

Inlägg nummer

Vilken bok har du läst och vad tyckte du om den? Skriv dina reflektioner runt boken.

29 kommentarer:

  1. Boken tycker jag var verkligen bra. Jag skarattar ofta hela tiden när jag läser boken och boken var bra. I boken fanns inte så mycket kärlek men det var i alla fall lite kärlek i boken. I alla fall boken får 10/10 om jag bedömer den.

    SvaraRadera
  2. Min bok heter klass 7b en känsla av november.
    Jag tycker att boken är bra och det handlar mycket om kärlek.

    SvaraRadera
  3. Min bok heter Sjutton år & Skitsnygg, och jag tycker att den är ganska bra och beskrivningen om miljön runt omkring är bra och beskrivningen om en persons utseende är också jätte bra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter intressant, kanske ska ta och läsa den boken

      Radera
  4. Min bok heter Gerog och Gloria.

    Jag tycker att min bok är bra för att den är rolig.

    SvaraRadera
  5. Min bok heter "Fråga Chans"
    HAHAHAHA den är rolig o spännande (har inte läst klart den)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas du läser t boken så du får en behållning av boken

      Radera
  6. Min bok heter hålla ihop? Jag tyckte den var bra och det handla typ mycket om kärlek

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du fått en bok som du tycker om

      Radera
  7. Min bok heter "Jag såg honom först".
    Jag tycker att den är bra och spännande.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Spännande kärleksböcker, kan livet bli bättre?

      Radera
  8. Jag läser en bok som heter "När jag hör din röst". Den är jätteromantisk och jag tycker väldigt mycket om karaktärerna i boken. Romantiska böcker är det jag läser mest och jag tycker att detta är den bästa boken jag någonsin läst. Jag älskar triangeldramat som gör att boken också blir spännande.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas du kommer att hitta fler böcker som fängslar dig lika mycket

      Radera
  9. Boken heter ¨ för alltid vi två,så de så¨. Den är väldigt komplicerad för att de bråkar mycket och sen blir de sams igen och sen så bråkar de igen. Det är svårt att hänga med.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter som om du fått tag på en lite rörig bok, hoppas du får ordning på det hela

      Radera
  10. Boken jag har läst heter 'Som om ingenting' av Katarina von Bredow.
    Katarina von Bredow är väldigt känd för sina böcker som handlar om udda kärleksförhållanden och den här boken är verkligen inte ett undantag!
    Boken handlar om 19-åriga Elin som träffar Paul på en skrivarkurs. Paul och hans familj har bott granne med varandra i drygt 20 år. Paul har en dotter som har varit Elins vän under hela hennes liv. Paul har också en fru som han har varit tillsammans med i över 20 år. Elin förälskar sig i Paul och senare så visas det att Paul känner samma sak.
    Boken beskriver ett väldigt intensivt förhållande mellan en gift man och en tonåring.
    Elin har verkligen förälskat sig i Paul och hans poetiska sida men jag själv tror inte att han känner samma sak som Elin gör. Vilken medelåldersman som befinner sig i ett monotont förhållande med en jämnårig kvinna vill inte vara tillsammans med en vacker och ung människa? Både Elin och Paul vet om att förhållandet inte kommer att fungera men ändå håller de på som de gör. Båda har alldeles för mycket att förlora på det här förhållandet.
    Elin är kär, det innebär att hon inte kan kontrollera sig själv. Hon kan inte styra sina känslor. Kärleken är blind som man brukar säga ;)
    Paul däremot verkar inte ha lika passionerade känslor för Elin. Han är en väldigt obestämd man som vill att de de här kärleksmöterna ska sluta ena dagen och andra dagen så ringer han Elin och ber henne att komma till hans jaktstuga så de kan ha lite kul...
    Elin själv förstår nog inte att hon är det tredje hjulet. Paul ber henne att komma till honom när han har tråkigt liksom..
    Jag har aldrig förstått mig på kärlek.. Hur kan man riskera allt man har bara för att man attraheras av en person? Man får ju liksom inget ut på det..
    Boken var väldigt intressant att läsa. Som sagt så får man läsa om ett väldigt udda förhållande.

    Gud vilken rörig text jag skrev >:o

    SvaraRadera
  11. Min bok heter Ensam hemma jag tycker att den är spännande och att den handlar om kärlek

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt att du tillslut hittade en bok som du gillade

      Radera
  12. Jag har läst Beastly och tyckte att den var väldigt bra. En helt ny version av den klassiska historian om Skönheten och odjuret. Denna versionen utspelar sig i New York och är full av överraskningar.

    -XxvalanxX

    SvaraRadera
  13. Jag har läst boken Warm Bodies och jag tyckte att den var utomordentlig. Boken är både spännande och rolig. Frågan är bara om det har funnits ett mer sympatiskt monster sedan Frankenstein.

    SvaraRadera
  14. jag har läst boken så länge vi båda andas. Den var passionerad skrivet. Det var mycket sann kärlek i boken. Verkligen mycket. lite om olika sorts kärlek. Som kärlek från en moder. kärlek till sin älskade. Ja, kärlek helt enkelt.
    Twilight är definitivt en av mina favorit böcker.

    SvaraRadera
  15. Jag tycker att boken var Bra. Den heter Fråga Chans det var kul för det var roligt det handlade om kärlek ganska mycket .

    SvaraRadera
  16. När jag läste den så tyckte jag att den var spännande. För att han sitter i sitt rum och förstör saker som påminner om hans ex flickvän medans han gör det så står det vad som har hänt och hur han har fått sakerna

    SvaraRadera
  17. Jag tycker att boken som heter Beautiful Creatures var fantastisk bra och jag ser faktiskt fram emot att läsa bok 4.
    Det som var det bästa med boken var Sarafine som är Lenas mor och som brändes upp av sin egen dotter.
    Det som var däremot det bästa med boken var alla de som var på den mörka sidan där alla faror finns gömda.
    En person som jag tyckte var riktigt rolig är Ridley. Och hon äter alltid röda klubbor
    med körsbärs smak.

    För varje kapitel blev boken bara bättre och bättre. Men det är lite konstigt att en dödlig som Ethan är förälskad i en tjej som är både ljus och mörk. Jag menar Detroit inte så säkert för att Ethan skulle säkert vara död om det inte var ett mirakel i vare mörker.

    Jag tycker att det var den första och den bästa boken jag har läst som innehåller kärlek. Men jag menar inte kärleken utan hela serien.
    Men den kommer aldrig att slå Harry Potter.

    När jag började läsa boken så känns det som om jag sugs in i en magisk värld och ser allting som om det var på riktigt i verkligheten. Det skapas bilder om hur Ethan slänger sig ut ur vattentornet för att ställa ordningen till rätta eller när Sarafine försökte döda Ethan genom kniv hugga honom i mitt huvud.
    Ibland känns det som om jag har en tv i mitt huvud.

    Och jag säger det igen boken är och var fantastisk och kommer att vara det.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.